logot

kiuas pieniin huoneistosaunoihin

magnum klubi

Kiuas pieniin, alle 9 m³ huoneistosaunoihin

Magnum Klubi on siro, pieniin saunoihin tarkoitettu tasakulmainen kiuas. Magnum Klubi on halkaisijallaan vain 250×250 mm, mikä tekee kiukaasta erinomaisen valinnan pieniin huoneistosaunoihin. Pieneen kiukaaseen on silti saatu 70kg kiviä! Löylyt ovat siis varmasti pehmeät sekä kosteat.

Kaikki Magnum-kiukaat on varustettu erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella. Ohjauspaneeli sekä kiukaan keskus päivitettiin vuonna 2019 asiakkaita kuunnellen täysin valkoiseksi. 

Ohjauspaneeli näyttää upealta niin saunassa kuin pesuhuoneessa, tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta tai asennusmahdollisuuksista.

Kehyksiksi käy kaikki Schneider Electric Exxact -tuoteperheen kehykset. Saatavana lasisena, eri tekstuureina jne. Kehyksiä myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat. Voit integroida kiukaan ohjauspaneelin osaksi valokytkimiä käyttämällä samoja sähkökalusteita kuin asunnossasi. Saunassa paneelin voi joko upottaa levyseinärasialla paneeliin tai asentaa pintarasiaan. Tämä luo kylpyhuone- ja saunansuunnitteluun aivan uudet mahdollisuudet. Lue lisää Schneider Electric Exxact -tuoteperheestä täältä. Finlandia ohjauskeskuksesta voidaan myös ottaa virta saunavaloille sataan wattiin saakka (0,5A). Valoja ohjataan paneeliin valonapista.

Upotusrasian pohja ei tule kiukaan mukana. Sopiva rasia on mm. ABB levyseinä kojerasia AUS-15.2p. Rasioita myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat.

Suositeltu pinta-rasia on Exxact WDE002751 (2418101) joka on suunniteltu Exxact -sarjan kehyksille. Syvyys rasialla vain 21mm.

Vanha RC -paneeli poistui valikoimista uuden keskuselektroniikan myötä.

Kiuas on saatavilla myös erittäin edullisella painonappikeskuksella, jossa saunaa ohjataan vain yhden napin kautta. Sauna napsautetaan päälle ja se on päällä tunnin kerrallaan. Lämpötilan säätö tehdään kerran kiukaan alta eikä sitä tarvitse säädellä ikinä.

Suojaetäisyys kiukaan pinnasta palaviin rakenteisiin on 100 mm. Klubiin on saatavilla myös integrointikaulukset K1 (kulmamalli) sekä K2 (neliömalli), joilla kiukaan laudeupotus saadaan viimeisteltyä. K2 -malliin on erikoistilauksesta saatavilla 12kpl kuituvaloja, joita ohjataan suoraan kiukaan Finlandia -ohjauspaneelista. Kuituvalot tulevat suoraan kiukaan sisältä kaulukseen, joten ylimääräisiä sähkökytkentöjä ei tarvita. Finlandia -ohjauskeskuksesta voidaan myös ottaa virta muille saunavaloille sataan wattiin saakka (0,5A).

tekniset tiedot

Tiedot

Magnum Klubi

Suositeltava saunan koko

5-9m3

Saunan minimikorkeus

1900mm

Teho

6kW

Leveys

250mm

Syvyys

250mm

Korkeus

1000mm

Sulake

3x10A

Kytkentäkaapeli

5×1,5mm2

Kivimäärä

noin 70kg

Suojaetäisyys sivuille

100mm

Suojaetäisyys kattoon

800mm