logot

Viivamainen Desing kiuas LED valoilla

Magnum Sade

Magnum Sade kiukaan viivamainen kuviointi valojen kanssa luo tunnelmaa ja tyylikkyyttä.

Magnum Sade kiuas sopii hyvin lattiakiukaaksi tai upotettavaksi lauteisiin. Magnum Sade kiuas takaa löylyjen lisäksi pehmeän ja tasaisen valaistuksen. Nauti saunomisesta ilman häiriöntekijöitä sillä me olemme ottaneet huomioon erilaiset käyttäjät. Kiukaan valaistuksesta voi nauttia myös täysin pimeässä saunassa ilman, että valaistus rasittaisi käyttäjän silmiä. Viivamainen ulkokuosi tuo valon kauniisti kiukaan sisältä.

Teräksen värinen kiuas on ruostumatonta terästä.

Kuparin sävyinen kiuas muistuttaa erittäin hyvin ja kauniisti ruostunutta pintaa pienellä kiillolla.

Valkoisen sävyinen kiuas muistuttaa enemmän kananmunan valkoista, jonka takia tämä valkoisen sävy tulee kauniimmin esiin.

Musta kiuas sopii vaaleisiin saunoihin kontrastin luojana.

Kiukaan sisällä on LEDvalonouha joka valaisee kiukaan välitilaa alhaalta ylös saakka. Valoja ohjataan kiukaan omasta Finlandia ohjauspaneelista.

Kaikki Magnum-kiukaat on varustettu erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella. Ohjauspaneeli sekä kiukaan keskus päivitettiin vuonna 2019 asiakkaita kuunnellen täysin valkoiseksi. 

2024 julkaistu myös tumma Antrasiitin värinen ohjauspaneeli.

Ohjauspaneeli näyttää upealta niin saunassa kuin pesuhuoneessa, tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta tai asennusmahdollisuuksista.

Kehyksiksi käy kaikki Schneider Electric Exxact -tuoteperheen kehykset. Saatavana lasisena, eri tekstuureina jne. Kehyksiä myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat. Voit integroida kiukaan ohjauspaneelin osaksi valokytkimiä käyttämällä samoja sähkökalusteita kuin asunnossasi. Saunassa paneelin voi joko upottaa levyseinärasialla paneeliin tai asentaa pintarasiaan. Tämä luo kylpyhuone- ja saunansuunnitteluun aivan uudet mahdollisuudet. Lue lisää Schneider Electric Exxact -tuoteperheestä täältä. Finlandia ohjauskeskuksesta voidaan myös ottaa virta saunavaloille sataan wattiin saakka (0,5A). Valoja ohjataan paneeliin valonapista.

Upotusrasian pohja ei tule kiukaan mukana. Sopiva rasia on mm. ABB levyseinä kojerasia AUS-15.2p. Rasioita myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat.

Suositeltu pinta-rasia on Exxact WDE002751 (2418101) joka on suunniteltu Exxact -sarjan kehyksille. Syvyys rasialla vain 21mm.

Vanha RC -paneeli poistui valikoimista uuden keskuselektroniikan myötä.

tekniset tiedot

Tiedot

Sade 6,0kW

Sade 9,0kW

Saunan koko

5-8m3

8-15m3

Saunan minimikorkeus

1950mm

1950mm

Teho

6,0kW

9,0kW

Alaosan halkaisija

320mm

320mm

Halkaisija

325mm

325mm

Kokonaiskorkeus

980mm

980mm

Sulake

3x10A

3x16A

Kytkentäkaapeli

5x 1,5mm2

5x 2,5mm2

Kivimäärä

50-70kg

50-70kg

Suojaetäisyys palaviin materiaaleihin alle 800mm

40mm

40mm

Suojaetäisyys palaviin materiaaleihin yli 800mm

100mm

100mm

Suojaetäisyys kattoon

950mm

950mm